MIÉRT MEGKERÜLHETETLEN NAPJAINKBAN A TIKTOK?

A leggyorsabban növekvő közösségi platform 800 millió felhasználóval a nagyvilágon, 2 millióval hazánkban. Kár lenne kimaradni!

Immáron minden korosztály tagjai megtalálhatók rajta. A 25 év felettiek száma robbanásszerűen, folyamatosan emelkedik.

A szórakoztató tartalmak mellett az edukatív, a hogyan készítsd és a gasztro témájúak is egyaránt hasítanak. Megtaláljuk a márkádnak megfelelő kontentet!

A TikTokkal nem tud nem találkozni az ember. Az összes többi social media platformon is megtalálhatóak a TikTok-videók. Véletlen? :)

REGISZTRÁLJ

ÉS TÖLTSD LE INGYENES ÚTMUTATÓNKAT!

Szeretnénk veled láttatni, hogy miképp is működik a TikTok.Épp ezért készítettünk egy ingyenesen letölthető útmutatót, melynek a Galaxis Útikalauz TikTokhoz címet adtuk :) Továbbá összeállítottunk két ügyfelünk (Pek-Snack látványpékség, WWF Magyarország) engedélyével egy rövid összefoglalót, hogy beleláss munkánkba.

OKTATÓANYAG LETÖLTÉSE

ESETTANULMÁNY LETÖLTÉSE

ÍGY LEHET SEGÍTSÉGEDRE A SKYROCKET GROUP

Kutatást végzünk, hogy az adott témában milyen trendek futnak világszerte. Ezeken túl felkutatjuk azokat a best practise-eket, amelyek klasszikusként funkcionálnak, azaz a trendektől függetlenül bármikor működnek.

Arányosítva a csatorna növekedésével a tartalmak nagy része saját kell, hogy legyen. Épp ezért kreatív csapatunk megalkotja a számodra legideálisabb irányvonalat.

A tartalomgyártás egy szakma! Stratégia és koncepció mentén dolgozunk. Mert tudjuk, másképp nem megy.

Mi adjuk a tudást, a technológiát és riportokat készítünk neked folyamatosan. Mi kezeljük a fiókodat, neked csak hátra kell dőlni és élvezni, ahogy terjed a terméked / szolgáltatásod híre!

Integrált ügynökségként működünk. Ha a TikTok tartalomgyártáson túl segíthetünk neked egyéb marketing stratégia kidolgozásában, PR aktivitásban, webfejlesztésben vagy designban, csak jelezd! :)

felkeltettük érdeklődésedet?

Töltsd ki az alábbi mezőket és mi fénysebesen felvesszük veled a kapcsolatot!