Sky V02 | Creative Studio

Kreatív intuíció és stratégiai gondolkodás

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Munkáink ↓
Mark Mils

Founder & CEO

" We are globally recognized as leaders in this industry, and we have garnered hundreds of awards for our work. Today, brands are more than what they say. Brands are what they do. We believe in creating meaningful experiences. "
We'd love to build something amazing together that people will love
Buy Now · $59

Sky 03

A kedvenc kreatív ügynökséged

Surfer, maker, guitarist, Saul Bass fan and AIGA member. Working at the junction of beauty and elegance to create strong, lasting and remarkable design. Let's chat.

⸻ SKYROCKET GROUP

A Csapat

21

2021 óta dolgozunk, mint állat és amúgy meg dolgok
Szolgáltatások

Stratégia

Working at the sweet spot between minimalism and sustainability to develop visual solutions that inform and persuade.


Vizuál

Performing at the junction of minimalism and mathematics to craft experiences that go beyond design, I prefer clear logic.


PR

Doing at the intersection of design and elegance to create great work for living breathing human beings.

Our Thinking

Explore our news on merging technologies and the trends affecting the industry

Journal
⸻ Latest

Tik-Tok

ÉLJ TE IS A TIKTOK LEHETŐSÉGEIVEL!

Tik-tak, ketyeg az óra. Az egy évtizede - vagy akár csak 3-4 éve - még szuper hatékonynak számító közösségi oldalak népszerűsége és elérése egyaránt megzuhant.
Épp ezért azt mondjuk: TIKTOK!

TOVÁBB

MIÉRT MEGKERÜLHETETLEN NAPJAINKBAN A TIKTOK?

A leggyorsabban növekvő közösségi platform 800 millió felhasználóval a nagyvilágon, 2 millióval hazánkban. Kár lenne kimaradni!

Immáron minden korosztály tagjai megtalálhatók rajta. A 25 év felettiek száma robbanásszerűen, folyamatosan emelkedik.

A szórakoztató tartalmak mellett az edukatív, a hogyan készítsd és a gasztro témájúak is egyaránt hasítanak. Megtaláljuk a márkádnak megfelelő kontentet!

A TikTokkal nem tud nem találkozni az ember. Az összes többi social media platformon is megtalálhatóak a TikTok-videók. Véletlen? :)

REGISZTRÁLJ

ÉS TÖLTSD LE INGYENES ÚTMUTATÓNKAT!

Szeretnénk veled láttatni, hogy miképp is működik a TikTok.

Épp ezért készítettünk egy ingyenesen letölthető útmutatót, melynek a Galaxis Útikalauz TikTokhoz címet adtuk :) Továbbá összeállítottunk két ügyfelünk (Pek-Snack látványpékség, WWF Magyarország) engedélyével egy rövid összefoglalót, hogy beleláss munkánkba.

OKTATÓANYAG LETÖLTÉSE

ESETTANULMÁNY LETÖLTÉSE

ÍGY LEHET SEGÍTSÉGEDRE A SKYROCKET GROUP

Kutatást végzünk, hogy az adott témában milyen trendek futnak világszerte. Ezeken túl felkutatjuk azokat a best practise-eket, amelyek klasszikusként funkcionálnak, azaz a trendektől függetlenül bármikor működnek.

Arányosítva a csatorna növekedésével a tartalmak nagy része saját kell, hogy legyen. Épp ezért kreatív csapatunk megalkotja a számodra legideálisabb irányvonalat.

A tartalomgyártás egy szakma! Stratégia és koncepció mentén dolgozunk. Mert tudjuk, másképp nem megy.

Mi adjuk a tudást, a technológiát és riportokat készítünk neked folyamatosan. Mi kezeljük a fiókodat, neked csak hátra kell dőlni és élvezni, ahogy terjed a terméked / szolgáltatásod híre!

Integrált ügynökségként működünk. Ha a TikTok tartalomgyártáson túl segíthetünk neked egyéb marketing stratégia kidolgozásában, PR aktivitásban, webfejlesztésben vagy designban, csak jelezd! :)

felkeltettük érdeklődésedet?

Töltsd ki az alábbi mezőket és mi fénysebesen felvesszük veled a kapcsolatot!