CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés

PR

Sajtóközlemény írása, sajtófigyelés

EDM/PPC

Hírlevél készítése, hirdetések kezelése

A Kék Madár Alapítvány által megálmodott és létrehozott BeSweet Csokoládémanufaktúra immáron a hazai csokoládépiac meghatározott szereplője.

Ennek a csokiüzemnek azonban a prémium minőségű édességek gyártásán túl van egy társadalmilag is rendkívül fontos szerepe: fogyatékossággal élő embertársainknak biztosít munkát és megélhetést, akik precíz munkájuknak köszönhetően újra a társadalom megbecsült tagjainak lehetnek.

A csokimanufaktúra adventi naptárainak megalkotásánál egyszerre volt fontos szempont, hogy némileg különbözzön a piacon már szereplő társaitól, emellett mind stílusában, mind arculatában illeszkedjen a BeSweet brandhez. Nem titkolt célja volt a megrendelőnek, hogy az adventi naptárak “kortalanok” legyenek, így a termék az örök gyerekek és az édesszájú felnőttek számára is ideális meglepetés, de céges ajándéknak sem utolsó.

Ráadásul a BeSweet édességeit rejtő naptárak különleges kialakításuknak köszönhetően ékes dekorációi lehetnek otthonunknak. A mesevilágot idéző “Téli álomtáj” és a skandináv stílusú “Mesés karácsony” adventi naptárak a környezettudatosság jegyében születtek, hiszen teljes mértékben műanyagmentesek, minden elemük papírból készült.

Skyrocket fun fact
Grafikus kollégáink augusztusban dolgoztak a naptáron. Sose felejtjük el, amikor a ráhangolódásban – üszkve 30 Celsius-fokban – énekeltük George Michael örök slágerét, a Last Christmast. Egy kollégánk teljesen odáig van a dal köré épült filmnek, így ez a verzió többször hangzott el, mint az eredeti. Pedig George-ot is imádjuk, de tényleg!