A Skyrocket Group Nyereményjáték Szabályzata:

A játék szervezője: Skyrocket Group Kft. (Székhely: 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3, Meyer & Levinson )

A Skyrocket Group Kft. ( a továbbiakban szervező) a Skyrocket Group Facebook-oldalán nyereményeket sorsol ki  „A nagy rezsi-felmérés” kérdőív kitöltői között.

A nyeremények

A “Nagy Rezsi-felmérés” kitöltői között választhatóan 3 darab 30.000 értékű, választható (Zara, Media Markt, Libri) kupont sorsol ki a Szervező, melyek beválthatóak ezen üzletek bármelyikében. A Szervező legkésőbb 2022. 12. 21-ig e-mail-en keresztül, privát levélben értesíti a nyerteseket. A nyereményjáték egyfordulós és 14 napig tart: 2022. december 11-én kezdődik és 2022. december 20-án ér véget 23.59-kor. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjáték időtartamát meghosszabbítsa.

Sorsolás

A nyeremények sorsolása 2022. december 21. napján történik, egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal egy sorsoló bizottság jelenlétében. A sorsolás nem nyilvános. A sorsolás alkalmával 1 fő pótnyertes kerül kisorsolásra.

Részvételi feltételek

A sorsolásban az a játékos vehet részt, aki

  • 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár
  • Rendelkezik az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyi igazolvánnyal és magyarországi állandó lakcímmel
  • Maradéktalanul kitölti „A nagy rezsi-felmérés kérdőv” című kérdőívet

A nyertesek értesítése

A játék szervezője a játékra történő jelentkezéskor a megadott e-mail címen értesíti a nyerteseket a sorsolást követő 3 munkanapon belül. A nyerteseknek 10 munkanapon belül van lehetőségük visszajelezni a levél megérkezésének időpontjától kezdve. A nyertesek beazo