A Skyrocket Group Nyereményjáték Szabályzata:

A játék szervezője: Skyrocket Group Kft. (Székhely: 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3, Meyer & Levinson )

A Skyrocket Group Kft. ( a továbbiakban szervező) a Skyrocket Group Facebook-oldalán nyereményeket sorsol ki  „Élet a gyártósoron” kérdőív kitöltői között.

A nyeremények

A “Élet a gyártósoron” kitöltői között választhatóan 3 darab 30.000 értékű, Media Markt kupont sorsol ki a Szervező, melyek beválthatóak ezen üzletek bármelyikében. A Szervező legkésőbb 2023. szeptember 21-ig e-mail-en keresztül, privát levélben értesíti a nyerteseket. A nyereményjáték egyfordulós és 21 napig tart: 2023. augusztus 30-én kezdődik és 2023. szeptember 20-án ér véget 23.59-kor. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjáték időtartamát meghosszabbítsa.

Sorsolás

A nyeremények sorsolása 2023. szeptember 21. napján történik, egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal egy sorsoló bizottság jelenlétében. A sorsolás nem nyilvános. A sorsolás alkalmával 1 fő pótnyertes kerül kisorsolásra.

Részvételi feltételek

A sorsolásban az a játékos vehet részt, aki

  • 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár
  • Rendelkezik az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyi igazolvánnyal és magyarországi állandó lakcímmel
  • Maradéktalanul kitölti az „Élet a gyártósoron” című kérdőívet

A nyertesek értesítése

A játék szervezője a játékra történő jelentkezéskor a megadott e-mail címen értesíti a nyerteseket a sorsolást követő 3 munkanapon belül. A nyerteseknek 10 munkanapon belül van lehetőségük visszajelezni a levél megérkezésének időpontjától kezdve. A nyertesek beazonosításához szükséges feltétel az e-mail cím pontos megadása.

A nyeremények átvétele

A játékos köteles együttműködni a Skyrocket Grouppal a nyeremény igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény igénybevétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető igénybe, és a Skyrocket Groupot semmilyen felelősség nem terheli.

Adatvédelem

A jelen Játékban a személyes adatok kezelésére a Nyereményjáték célú Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak az irányadóak.

Felelősség

A nyereményjátékon történő részvétellel a résztvevő kifejezetten elfogadja, hogy a Skyrocket Group a nyereményjáték lebonyolításához szükséges személyes adatokat az adatvédelmi szabályok keretein belül a nyereményjáték végéig felhasználja és tárolja.