BRANDING

Logó és arculattervezés

UX / UI

Felhasználói felület tervezés

VIDEÓ

Videó készítés

A Finacont Kft. magas színvonalon nyújt gazdasági és adminisztratív outsourcing szolgáltatásokat partnerei részére. A vállalat azonban a szakmai maximalizmuson és a precizitáson túl a humánumot is előtérbe helyezi – többek között ezért is szeretünk velük dolgozni.

A cég 2022-ben megalkotta a FIONA elnevezésű rendszerét, mely a Finacont Online Administration rövidítése. Ezen fejlesztés célja, hogy a Finacont a számlakezelés digitalizációjának legújabb lehetőségeit felhasználva egy átlátható, rendszerezett, hatékony megoldást biztosítson ügyfelei számára.

A FIONA projekt kapcsán a legnagyobb kihívást azt jelentette, hogy a weboldal egyszerre tükrözze a Finacont szakmaiságát, ugyanakkor a témában kevésbé elmerült felhasználók is azonnal megértsék, hogy ez a rendszer miképp fogja megkönnyíteni életüket az online számlázás hullámzó tengerén.

A logó, a design és a weboldal minden elemét mi álmodtuk meg, emellett az első betűtől az utolsóig mi készítettük a szövegezést. A kellemes, letisztult vizuál és a fő üzenet azonnal megragadja a felhasználókat, majd pedig folyamatában, egyszerűen levezetve válik egyre világosabbá.

Hogy még inkább megkönnyítsük a FIONA felhasználóinak életét, készítettünk egy tutorial videót, amelyben minden lépést alaposan bemutattunk. A vizuálért, a kivitelezésért és nem utolsó sorban a narrációért szintén a Skyrocket Group a felelős – büszkén vállaljuk 🙂