Grafikusunk műve az ARC kiállításon!

Mindig nagyon büszkék vagyunk, ha kollégáink kreativitását és tudását a szakma is díjazza.
László Júlia grafikusként és animátorként erősíti a Rakéta Csapatot – szinte a kezdetek óta. Izoláció nevű alkotása bejutott a 22. ARC közérzeti pályázat legjobbjai közé és így a nívós kiállításon is meg lehet tekinteni a művet.

Júlia – nekünk csak Julcsi 💙- művére egy személyes élménye mellett komoly hatással volt az idei kiállítás szlogenje: “Világ buborékjai, egyesüljetek!”.

László Júlia: Izoláció

Az alkotás fő üzenete, hogy nagyon sokan élnek olyan buborékban, ahol mindössze néhány médium áll rendelkezésre az információk begyűjtéséhez. Ez azonban azt a tévképzetet erősíti, miszerint a világ csak fekete vagy fehér lehet. Holott mind tudjuk: a világ sok ezer színben és árnyalatban tündököl.

A megismerés, a hiteles tájékoztatás, az érvek és ellenérvek összeütköztetése alapvetőnek kell(ene) lennie.

Az idősebb generáció azon tagjai, akiknek nincsenek okoseszközeik, illetve a szegényebb körülmények között élő embertársaink számára nem adatott meg a teljeskörű tájékozódás lehetősége, melynek következtében világuk izolált és beszürkült lett.

A grafikával erre a jelenségre – és ennek fontosságára – szeretné felhívni a figyelmet az alkotó mellett az ügynökségünk is.